BLIJ ZIJN MET JEZELF met meer energie

De roadmap naar meer PIT

Hoi,

Hieronder vind je de tweede video die hoort bij de roadmap naar meer pit.

Heb je de video bekeken. Dan heb je misschien een vraag over de volgende stap. Je kan hiervoor een afspraak met mij maken. Ik help je graag verder.

René

"Ik heb meer energie en meer zelfvertrouwen, ik maak me minder zorgen en heb minder last van faalangst.
Veronique is prettig in de omgang. Het voelde meteen vertrouwd. Dankjewel!"

Maryella

"Door Veronique heb ik weer veel over mijzelf geleerd. Ik snap nu beter waarom ik op een bepaalde manier reageer. Ook weet ik nu beter wat ik nodig heb en kan ik de technieken gemakkelijk thuis toepassen als het even niet zo lekker gaat. Ook het idee dat Veronique er altijd is als het nodig is, al is het maar door middel van een WhatsAppje, geeft mij een fijn en rustig gevoel."

Reni