Workshop - Leef je wens

Leef jij het leven dat je wil leven? Zit jij lekker in je vel? Doe jij de dingen waar je blij van wordt? Of wil je wel maar weet je niet hoe?
Het kan ook anders voor jou. Iedere verandering begint met een wens.

Een wens voor meer..

..Meer rust

..Meer liefde

..Minder zorgen

..Een andere baan

..Betere gezondheid

..Meer genieten

Het kan van alles zijn. Het gaat erom dat het iets is wat jij nodig hebt om beter in je vel te zitten.

De afgelopen jaren heb ik veel van mijn wensen laten uitkomen. Zo ben ik verhuisd naar een mooi huis op een mooie plek. Ik voel mij fit, Ik geniet weer van het leven. Mijn praktijk loopt goed, heb ik een heel mooi centrum opgericht. Al deze dingen leken eerst onmogelijk. Ik heb nu mijn droombaan en ik geniet. Ik voel mij lekker en ik kan steeds meer mezelf zijn. Dat gun ik jou ook.

Dat was 4 jaar geleden wel anders. Ik zat toen ziek thuis en wist dat ik op korte termijn ook mijn baan zou verliezen. Er was onvoldoende werk. De jaren daarvoor was er genoeg gebeurd dat ik het leven even niet meer zag zitten. Er was veel stress. Ik stond niet in mijn kracht. Ik was moe, had geen energie en zag dat ook mijn gezin er last van had. Het kon echt zo niet langer. Ik ben heel blij dat ik dat uiteindelijk in zag en mijn leven heb omgegooid.

Inmiddels heb ik ontdekt hoe ik mijn wensen kan laten uitkomen. Hoe je grip kan krijgen op de dingen die gebeuren. Sommige wensen zijn (nog) niet gelukt. Ik weet ook hoe dat komt. Ik kan het je vertellen en laten zien.

Deze workshop is voor iedereen die:

- Wensen wil laten uitkomen en waar wil maken
- Werk wil doen waar je gelukkig van wordt Persoonlijk wil groeien Succesvol wil zijn
- Kiest voor geluk
- Graag de geheimen wil ontdekken

Wil jij ook meer weten over hoe jij je wensen kan laten uitkomen en het in 20120 toch anders aanpakken. Kom dan naar deze workshop en ontdek de geheimen.

Wanneer:

Momenteel staat er nog geen datum gepland. Heb je interesse? Laat het ons weten via het formulier hiernaast

 

Waar:

Centrum 4.0, Sleeg 1 in Zevenaar

 

Kosten:

€ 45

 

Mini-workshop:

Leef je wens

 

Voor wie:

Volwassenen

 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.