3, 8 & 9 januari 2019

Workshop

Leef je wens

Afgelopen jaren heb ik veel van mijn wensen laten uitkomen. Zo ben ik verhuisd naar een mooi huis op een mooie plek. Loopt mijn praktijk goed en heb ik een heel mooi centrum opgericht. Al deze dingen leken eerst onmogelijk. Ik heb nu mijn droombaan en ik geniet. Ik voel mij lekker en ik kan steeds meer mezelf zijn. Inmiddels heb ik ontdekt hoe ik mijn wensen kan laten uitkomen. Sommige wensen zijn (nog) niet gelukt. Ik weet ook hoe dat komt.  Ik kan het je vertellen en laten zien.

Wil jij ook meer weten over hoe jij je wensen kan laten uitkomen en de geheimen ontdekken en gaan uitvoeren kom dan naar de workshop op 22 november (avond) of 23 november (ochtend

Deze dag is voor iedereen die:

Wensen wil laten uitkomen en waar wil maken
Werk wil doen waar je gelukkig van wordt
Persoonlijk wil groeien
Succesvol wil zijn
Kiest voor geluk
graag de geheimen wil ontdekken

Wat levert deze dag je op:

Je gaat op deze dag naar huis met veel positieve energie. Je weet welke concrete actiestappen je gaat zetten om jouw verlangen waar te maken. Je neemt zelf de regie en krijgt meer grip op je eigen situatie. Er is vertrouwen dat jij op een effectieve manier je doel kan bereiken.

Je voelt je krachtig en vol vertrouwen

Op deze dag krijg jij de sleutels voor jouw eigen succes.

Training:               Leef je wens

Voor wie:               Volwassenen

Wanneer:              22 november of 23 november

Waar:                     Centrum 4.0, Sleeg 1 in Zevenaar

Kosten:                -

Hoe ziet de dag er uit?

We beginnen de dag met kennismaken en de bespreken van jullie verwachtingen. Ik vertel jullie hoe ik mijn successen heb bereikt. Wat werkt. Vervolgens gaan we de rest van de ochtend aan de slag. Je ontdekt je eigen wensen en zet de eerste actiestap om dit ook te gaan bereiken. Vervolgens gaan we steeds een stapje verder. Je ontdekt steeds meer. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan en positief gevoel naar huis.

Thuis kun je hier mee verder gaan je krijgt voldoende tips en tools mee naar huis. Ik bied je daarbij ook ondersteuning.

veroniqueekopie
woman try to grab the sun

Wil jij graag:

- Van angst naar vertrouwen

- Van je niet lekker voelen naar je beter voelen

- Wil je minder doen en meer krijgen

- Je kansen pakken

- Positiever denken

Wil jij je wensen waar maken? Kom dan in Actie. Doe de juiste dingen en wees gelukkig.

Wanneer is deze dag niets voor jou:

Je bent heel blij met je leven nu en wil niets veranderen
Je wil wel heel graag dat het anders wordt echter je wil niets veranderen.
Je gelooft dat wensen alleen voldoende is
Je niet open staat om te kijken wat er anders kan

Albert Einstein-
Als ik blijf kijken Zoals ik altijd heb gekeken
Blijf ik denken Zoals ik altijd dacht
Als ik blijf denken Zoals ik altijd heb gedacht
Blijf ik geloven Wat ik altijd heb geloofd
Als ik blijf geloven Wat ik altijd heb geloofd
Blijf ik doen Zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen Zoals ik altijd heb gedaan
Blijft mij overkomen Wat mij altijd overkomt
Maar als ik mijn ogen sluit En goed kijk naar binnen
Dan kom ik deze cirkel uit En kan ik steeds opnieuw beginnen