Ben jij ook zo moe?

Wil jij graag meer energie en minder moe zijn. Niet meer uitgeteld ’s avonds het bed in rollen. Weet dan dat het anders kan.

Misschien heb je al van alles geprobeerd en weet je het ook niet meer. Je geeft de moed misschien al op. Weet dat jij echt niet de enige bent. 1 Op de 7 nederlanders heeft last van burn- out klachten. 

Op de informatieavond “Zo moe, ik wil meer energie.’ komen verschillende onderwerpen aanbod die jou misschien een stap verder kunnen helpen. Afgelopen jaar heb ik in mijn praktijk veel mensen mogen helpen. Ze ervaren meer energie en zijn gelukkiger.

Welke onderwerpen komen aanbod:

Meer informatie over hoogsensitief en hoe komt het dat steeds meer mensen zich hier in herkennen

Stress en burnout wat kun je er aandoen en beter nog wat kun je doen om een burnout te voorkomen

Hoe komt het dat we zo moe zijn. Wat gebeurd er in ons lichaam.

Hoe krijg je meer energie

Hoe ga je om  met lichamelijke en psychische belasting?

Wat kun jij voor jezelf in positieve zin betekenen. Hoe kun je jou situatie veranderen.

Ik heb mij de laatste 15 jaren verdiept in hooggevoeligheid.

Voor een hooggevoelig persoon kan de wereld nogal overweldigend en vermoeiend zijn. 

Ook al is deze zin zeker waar, toch voel ik een bepaalde weerstand terwijl ik deze zin opschrijf. Ik hou namelijk helemaal niet zo van hokjes en labels. Of je jezelf nu hoogsensitief noemt, hooggevoelig, of juist helemaal niets hebt met die termen, maakt mij allemaal niet uit. Ik heb namelijk zo mijn eigen visie, die ontstaan is door mijn eigen ervaringen. Tijdens informatieavonden geef ik hier meer informatie over. 

Daarnaast ervaren steeds meer mensen stress en lopen kans op een burn- out. Een van de redenen dat we een zo vol hoofd hebben komt omdat we heel veel  overtuigingen en gevoelens hebben opgeslagen. Door deze los te laten is er meer ontspanning en kun je sneller herstellen van stress ook als je een burn out hebt.

vintage-portrait-1995758_1920

Hoeveel heb jij meegemaakt? Het is eigenlijk een eenvoudige optelsom. Waardoor we nu prikkels minder goed kunnen verdragen dan eerst, we gevoeliger zijn en we ons extreem moe kunnen voelen. Gelukkig kunnen we hier ook iets aan doen.

Tijdens de informatieavond “Zo moe, ik wil meer energie.” Leg ik uit hoe jij op een succesvolle manier aan de slag kunt om meer energie te ervaren, minder angsten en meer levensvreugde.

Het is echt mogelijk om met meer energie door je leven te gaan. Ook als hoogsensitief of gevoelig persoon.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

Momenteel is de informatie niet ingepland, heb je toch interesse? Laat het ons weten via het onderstaande formulier, als er genoeg aanmeldingen plaats vinden, wordt de avond ingepland

 

Locatie:

Centrum 4.0

Sleeg 1 in Zevenaar

 

Kosten:

De informatie is gratis

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.